Розпочати розмову

Офіційні правила Програми лояльності в межах Безпечної оплати замовлень на Shafa.ua- Архів

Офіційні правила Програми лояльності в межах Безпечної оплати замовлень на Shafa.ua (далі по тексту – «Правила» та «Програма» відповідно).

Розміщено на сайті 19.10.2021 року. 

 

1. Програма лояльності в межах Безпечної оплати замовлень на Shafa.ua (далі по тексту – «Безпечна оплата») дозволить вам отримати Бонуси , що можуть бути використані  для зменшення вартості послуги доступу до онлайн-сервісу Shafa.ua (далі - “Послуга доступу”), а також рекламних послуг, таких як: VIP-оголошення https://shafa.ua/page/usluga-vip-obyavleniya, «ТОП-оголошення» https://shafa.ua/page/usluga-top-obyavleniya та «Підвищення  оголошень в каталозі» https://shafa.ua/page/podnyatiya-obyavlenij-v-kataloge (далі по тексту - «Рекламні послуги»), в разі виконання наступних умов:

  • ваш покупець не забрав оплачене за допомогою Безпечної оплати замовлення з відділення Нової пошти, Justin, Укрпошти або Meest, до якого надійшла посилка;

  • ваш покупець відмовляється від сплаченого за допомогою Безпечної оплати замовлення під час огляду його у відділенні Нової пошти, Justin, Укрпошти або Meest та не забирає таке замовлення з пошти.

2. Для участі в Програмі лояльності  та отримання Бонусу для зменшення вартості при оплаті Послуги доступу та/або Рекламних послуги, необхідно здійснити наступні дії:

2.1. приймати замовлення зі способами оплати, “Безпечна оплата”, оформлені за допомогою кнопки «Купити» ;

2.2. відправляти товар, замовлений на Shafa.ua за допомогою кнопки «Купити» та сплачений за допомогою “Безпечної оплати” згідно товарно-транспортної накладної, згенерованої в Обліковому записі на Shafa.ua;

2.3. мати замовлення зі статусом «Відмінений», що відображається в Особистому кабінеті (Обліковому записі Користувача), за умови, що логістичний партнер, яким здійснювалась доставка передав Адміністрації онлайн-сервісу Shafa.ua інформацію про причини згідно яких посилка не була отримана та/або забрана з відділення логістичного партнера.  

 

3. Зверніть увагу! Програма лояльність в межах Безпечної оплати не поширюється:

  • на замовлення, які не були сплачені за допомогою Безпечної оплати;

  • на замовлення, оплачені за допомогою Безпечної оплати, які покупець уже забрав із відділення Нової пошти, Justin, Укрпошти або Meest;

  • на замовлення, у разі, якщо покупець обрав інший спосіб доставки (не одним із запропонованих на Shafa.ua). .

4. Отримати Бонус за даною Програмою лояльності можна одноразово за одне замовлення. Бонуси накопичуються впродовж усього періоду дії Програми стосовно кожного замовлення, яке відповідає умовам Програми. 

Бонуси нараховуються протягом 24 годин після зміни статусу замовлення в Особистому кабінеті на «Не отриманий покупцем» та/або «Відмова отримувача». 

 

5. Де побачити нарахування бонусів?

Кількість  Бонусів, які можуть бути використані на Рекламні послуги можна переглянути на Бонусному рахунку в особистому кабінеті продавця в розділі ”Історія платежів ”https://shafa.ua/login?next=/my/settings/payments

6. Як використовувати бонуси?

6.1. Бонус можна використовувати для зменшення вартості Рекламних послуг своїх товарів  на Shafa.ua. Використання бонусів здійснюється за наступною формулою: 1 бонус = 1 бонусна гривня.

6.2. Нараховані Користувачам Бонуси автоматично зменшують вартість послуг при оплаті послуг, перелічених в п. 1 цієї програми лояльності. 

6.3. Бонусами не можна розрахуватись за 100 % вартості послуг. 

6.4. За умови, що на Вашому Бонусному рахунку наявні Бонуси, у розмірі достатньому для оплати за послугу, при оплаті з Вашого  Основного рахунку на Shafa.ua,  буде списана 1 гривня, а залишок суми, що залишилось сплатити за послугу, буде списано з Вашого Бонусного рахунку. У разі, якщо на Вашому Бонусному рахунку недостатньо Бонусів для їх зарахування в рахунок оплати за послуги на Shafa.ua (з одночасним виконанням списання 1 гривні з Вашого Основного рахунку на Shafa.ua), то вся сума на оплату потрібних Вам Послуг буде списана в грошовому виразі з Вашого Основного рахунку на Shafa.ua).

 

7. Зверніть увагу! Строк дії бонусів становить 3 (три) місяців з дня їх нарахування на Бонусний рахунок Користувача. Бонуси, що не використані впродовж цього строку, будуть анульовані.

8. Правила участі в Програмі

8.1. Учасником програми може стати Користувач Shafa.ua, який здійснює свою діяльність з продажу товарів на Shafa.ua за допомогою Безпечної оплати та для товарів якого покупець може обрати спосіб доставки за допомогою логістичного  оператора «Нова пошта», «Justin», «Укрпошта» або «Meest»;

8.2. У разі настання умов, що описані в п. 1 та виконання Користувачем умов згідно п. 2.1. цієї Програми, Користувач отримує Бонуси, які можуть бути використані для зменшення вартості Послуги доступу та/або Рекламних послуг, у  кількості, що дорівнює вартості послуги з пересилання відправлення у відділення покупця (що не було отримано покупцем та було відправлено у зворотному напрямку назад продавцеві), вказаної у відповідній електронній товарно-транспортній накладній, згенерованій після оформлення замовлення за допомогою кнопки “Купити” на Shafa.ua. 

8.3. Всі Бонуси нараховуються на Бонусний рахунок  в особистому кабінеті. Бонуси не є засобом платежу, не можуть бути отримані в грошовому еквіваленті, не є товаром/послугою/майном, в тому числі нематеріальним активом, і не можуть продаватися/передаватися  третім особам. Термін дії бонусів становить 3 (три) місяців з дня їх нарахування на Бонусний рахунок Користувача. Невикористані протягом цього періоду Бонуси будуть анульовані.

8.4. Бонус можна використати виключно для зменшення вартості послуг на https://shafa.ua за рекламні послуги, а саме: VIP-оголошення https://shafa.ua/page/usluga-vip-obyavleniya, «ТОП-оголошення» https://shafa.ua/page/usluga-top-obyavleniya та «Підвищення  оголошень в каталозі» https://shafa.ua/page/podnyatiya-obyavlenij-v-kataloge

 

 

Організатор Програми лояльності в межах Безпечної оплати замовлень на Shafa.ua - Товариство з обмеженою відповідальністю «УАПРОМ», м.Київ, Харківське шосе, 201-2013,  буква «4Г», реєстраційний код 36507036.

Учасник Програми лояльності в межах Безпечної оплати замовлень на Shafa.ua - будь-який зареєстрований Користувач Shafa.ua, який здійснює свою діяльність з продажу товарів на Сайті за допомогою Безпечної оплати та для товарів якого покупець може обрати спосіб доставки за допомогою логістичного  оператора «Нова пошта», «Justin», «Укрпошта» або «Meest».

Сайт - онлайн-сервіс з доменним ім'ям shafa.ua, що є комунікаційною платформою для розміщення тимчасових оголошень, належить Організатору Програми та розміщений на сайті https://shafa.ua/;

Територія проведення Програми лояльності в межах Безпечної оплати замовлень на Shafa.ua: територія України (за винятком тимчасово окупованих територій та територій проведення Операцій об'єднаних сил (ООС) на яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження*; відповідно до Закону України від 15.04.2014 № 1207- VII виключно виходячи з безпеки жителів таких регіонів та фактичної можливості функціонування Організатора на таких територіях) через глобальну мережу Інтернет за допомогою сайту: https://shafa.ua/ (далі Сайт) з урахуванням особливостей мережі Інтернет.

* За винятком території Автономної республіки Крим та м.Севастополь у зв'язку з прийняття Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян на тимчасово окупованій території України» від 15.04.2014 р, № 1207- VII, а також деяких населених пунктів на території Донецької і Луганської областей (на підставі Указу Президента про введення в дію рішення Ради національної безпеки і оборони «про невідкладні заходи щодо подолання терористичної загрози і збереження територіальної цілісності України» підписаної 13 квітня 2014 р.

Бонус - умовна облікова одиниця, яка нараховується на бонусний рахунок Учасника Програми та яка може бути використана Учасником Програми для часткової та/або повної оплати Рекламних послуг на Shafa.ua. 

Адміністрація Shafa.ua залишає за собою право в односторонньому порядку відмовити Учасникам в разі виявлення порушень ними правил Програми лояльності, неправомірних дій, спрямованих на отримання вигоди та/або виявлення шахрайства, про що ви отримаєте усне або письмове повідомлення від представника Організатора.

У разі розірвання Договору-оферти (https://shafa.ua/terms-of-service) Бонуси не підлягають поверненню і не можуть бути відшкодовані будь-яким іншим чином.

Термін дії Програми - з моменту розміщення Правил до 31 грудня 2021 року включно.



Вибрати файли або перетягніть файли
Це допомогло?
Так
Ні
  1. Марія

  2. Опубліковано
  3. Оновлено

Коментарі