Розпочати розмову

Офіційні правила програми лояльності “Турбота на Shafa.ua”

Офіційні правила Програми лояльності “Турбота на Shafa.ua” (далі за текстом — "Правила" та "Програма" відповідно) розміщуються для публічного доступу в мережі Інтернет за адресою: https://shafa.ua/uk/page/oficijni-pravila-programi-loyalnosti-turbota-na-shafaua 

Ця Програма створена з метою підвищення рівня лояльності Користувачів Онлайн-сервісу Shafa.ua, а також спонукання їх до користування Онлайн-сервісом Shafa.ua шляхом надання заохочень.

Програма лояльності дозволить отримати Користувачу, що здійснює продаж товарів на Онлайн-сервісі Shafa.ua заохочення у вигляді бонусів, що можуть витрачатися на Сервіси Shafa. Для Користувачів, що здійснюють покупки на Онлайн-сервісі Shafa.ua передбачена можливість отримати заохочення у вигляді безкоштовної послуги з організації перевезення відправлення поштовим оператором на розсуд Організатора. 

Учасники Програми

Учасником Програми може стати будь-який Користувач Онлайн-сервісу Shafa.ua, який звертається до Відділу турботи (https://shafa.ua/uk/page/kontakty) із наступними скаргами на:

  • роботу поштових операторів у зв’язку із відправленнями товарів по замовленням здійснених на Онлайн-сервісі Shafa.ua;

  • збої у роботі Онлайн-сервісу Shafa.ua;

  • помилкові дії представників Онлайн-сервісу Shafa.ua;

  • інші скарги пов’язані з роботою Онлайн-сервісу Shafa.ua. 

Кожне звернення окремо розглядається Організатором і за результатами розгляду Організатором може бути надане Заохочення на розсуд Організатора. 

Заохочення

Для користувачів, що зверталися до Відділу турботи у зв’язку покупкою товарів на Онлайн-сервісі Shafa.ua: 

  • Безкоштовна послуга з організації перевезення відправлення поштовим оператором на розсуд Організатора.

Період дії заохочення у вигляді безкоштовної послуги з організації перевезення відправлення поштовим оператором становить 3 місяці з моменту отримання заохочення. Невикористані заохочення будуть анульовані.

Для користувачів, що зверталися до Відділу турботи у зв’язку продажем товарів на Онлайн-сервісі Shafa.ua: 

  • Бонуси, що можуть витрачатися на Сервіси Shafa, в розмірі визначеному на розсуд Організатора. 

Термін використання бонусів - 6 (шість) місяців. Бонус можна використовувати для зменшення вартості Сервісів Shafa із розрахунку 1 бонус = 1 гривня. Бонуси можуть бути використані лише якщо вартість окремої послуги є меншою або дорівнює кількості бонусів на рахунку Користувача. 

Організатор Програми — Товариство з обмеженою відповідальністю «УАПРОМ», Україна, 02121, м. Київ, Харківське Шосе, 201-203, літера 4Г, реєстраційний код 36507036.

Учасник Програми — будь-який зареєстрований користувач Онлайн-сервісу Shafa.ua, який виконав всі умови цієї Програми.

Територія проведення Програми лояльності: територія України (крім тимчасово окупованої території), з урахуванням безпеки жителів України та фактичної можливості функціонування Організатора через глобальну мережу Інтернет за допомогою сайту: https://shafa.ua/ з урахуванням особливостей мережі Інтернет.

Бонус - умовна облікова одиниця, яка нараховується на бонусний рахунок Учасника Програми та може бути використана Учасником Програми для зменшення вартості послуг Організатора. Бонус не може бути отриманий в грошовому еквіваленті, не є товаром/послугою/майном та не може продаватися за оплату або іншим способом третім особам.

У разі розірвання договору про надання послуг (https://shafa.ua/terms-of-service), бонуси не підлягають поверненню і не можуть бути відшкодовані будь-яким іншим чином. 

Термін дії Програми - з 27.03.2024 до 31.01.2024 року включно.

Вибрати файли або перетягніть файли
Це допомогло?
Так
Ні
  1. Марія

  2. Опубліковано

Коментарі