Розпочати розмову

Не можете увійти на Шафу?

Якщо ви реєструвалися на Шафі через Вконтакті і тепер не знаєте, як увійти у свій профіль, то інструкція нижче допоможе вам у цій ситуації =) Ця інструкція універсальна і допоможе відновити доступ до сторінки в будь-якій іншій ситуації.

Як це зробити? 

Спочатку потрібно створити пароль.

У полі "Телефон 380 чи e-mail" важливо написати саме ті дані, які вказані у вашому профілі на Шафі. На цей номер телефону або e-mai вам прийде повідомлення з інформацією для відновлення паролю.

У порожні рядки впишіть надійний пароль та натисніть “Підтвердити”. Після цього ви потрапите або на головну сторінку, або на сторінку "Пароль встановлений".

Клацніть на "Вхід", заповнюйте порожні рядки "Логін" та "Пароль" і натисніть "Увійти". Ура, ви на Шафі 😍

Важливо. Логін – це ім'я вашого профілю (він же – ваш нік на Шафі). Якщо не пам'ятаєте його, відкрийте лист із темою “Пароль для входу до Шафи змінено”. У ньому знайдете ваш логін. Логін профілю не буде вказано у повідомленні на телефон, його ми можемо надіслати лише якщо ви використовували e-mail.

*Коли в майбутньому вийдете з Шафи, зможете увійти назад у два кліки, просто натиснувши кнопку "Вхід через логін та пароль".

Що робити, якщо не пам'ятаю, яка у мене в профілі пошта або у мене немає до неї доступу?

Напишіть у Відділ турботи, заповнивши форму. Обов'язково допоможемо розібратися із ситуацією😉

А чому більше не можна увійти саме через Вконтакті?
Цього вимагає Указ Президента України №133/2017. ВКонтакті – заборонений ресурс на території України.

Вибрати файли або перетягніть файли
Це допомогло?
Так
Ні
  1. Ксенія🪄

  2. Опубліковано
  3. Оновлено

Коментарі