Розпочати розмову

Офіційні правила акції «Підписуйся на «Shafa SMART» та обирай «Нову Пошту»

Офіційні правила акції «Підписуйся на «Shafa SMART» та обирай Нову Пошту» надалі — «Правила» та «Акція» відповідно).

Акція –  захід, який спрямований на привернення уваги необмеженого кола осіб до послуг, що надаються Організатором та Логістичним партнером, залучення нових клієнтів та підвищення лояльності існуючих клієнтів до послуг, які надаються Організатором та Логістичним партнером.

Ці Правила Акції набувають чинності з дати їх розміщення на офіційній сторінці Акції за посиланням: https://shafa.ua/uk/page/oficijni-pravila-akciyi-pidpisujsya-na-shafa-smart-ta-obiraj-novu-poshtu (надалі – «Офіційна сторінка Акції»)

Загальні умови Акції

1. Учасником Акції може стати будь-який зареєстрований користувач на онлайн-сервісі Shafa.ua (надалі — “Покупець”) який одночасно:

• погодився з умовами Публічним договором (офертою) на надання послуг https://shafa.ua/uk/terms-of-service 

• оформив підписку на «Shafa SMART» (https://shafa.ua/uk/lp/smart). 

2. Для отримання права на безкоштовну доставку замовленого товару до поштомату Нової Пошти Покупцю потрібно:

• здійснити замовлення на онлайн-сервісі Shafa.ua на суму від 250 грн;

• оформити замовлення через корзину (кнопка «Купити зараз» або «Оформити замовлення»);

• обрати спосіб оплати «Безпечна оплата»;

• в способі доставки обрати службу доставки «Нова Пошта» та тип «Поштомат». 

Для отримання права на доставку замовленого товару за акційним тарифом 49 (сорок дев’ять) гривень до відділення Нової Пошти Покупцю потрібно:

• здійснити замовлення на онлайн-сервісі Shafa.ua на суму від 250 грн;

• оформити замовлення через корзину (кнопка «Купити зараз» або «Оформити замовлення»;

• обрати спосіб оплати «Безпечна оплата»;

• в способі доставки обрати службу доставки «Нова Пошта» та тип «Відділення».

  • Вартість послуг доставки не перевищує 200 грн..

Кількість відправлень з безкоштовною доставкою на одного покупця необмежена.

3. Період дії Акції – з 04.09.2023 року до 30.09.2024 року включно. Період Акції може бути продовжено або скорочено за рішенням Організатора Акції, про що Учасники Акції зможуть дізнатись на Офіційній сторінці Акції 

4. Організатор Акції – Товариство з обмеженою відповідальністю «УАПРОМ», Україна, 02121, м. Київ, Харківське Шосе, 201-203, літера 4Г, код ЄДРПОУ: 36507036.

5. Логістичний Партнер – Товариство з обмеженою відповідальністю «НОВА ПОШТА» 03026, м. Київ, Столичне шосе, 103, корпус 1, поверх 9, код ЄДРПОУ: 31316718

6. Учасник Акції — будь-який зареєстрований користувач онлайн-сервісу Shafa.ua, який відповідає вимогам встановленим в п.1. цих Правил. 

7. Територія проведення Акції: територія України (крім тимчасово окупованої території), з урахуванням безпеки жителів України та фактичної можливості функціонування Організатора через глобальну мережу Інтернет за допомогою сайту: https://shafa.ua/ з урахуванням особливостей мережі Інтернет.

8. Участь в Акції автоматично означає факт ознайомлення та повну й безумовну згоду Учасника Акції з цими Правилами Акції. Порушення Учасником Акції цих Правил або відмова Учасника Акції від належного виконання умов цих Правил вважається відмовою Учасника Акції від участі в Акції, при цьому така особа не має права на одержання від Організатора та/або Логістичного партнера Акції та/або залучених ними третіх осіб будь-якої компенсації.

9. Персональні дані Учасників Акції обробляються відповідно до умов користування програмним ресурсом Організатора/Логістичного Партнера Акції.

10. Організатор Акції залишає за собою право в односторонньому порядку відмовити Учасникам у наданні права отримати безкоштовну послугу із повернення відправлення Новою Поштою у разі виявлення порушень ними правил Акції «Безкоштовна зворотня доставка Новою Поштою на Shafa» та/або умов Публічного договору (оферти) про надання послуг або неправомірних дій, спрямованих на отримання вигоди та/або виявлення шахрайства, про що такий користувач отримає повідомлення.

У разі виникнення питань щодо Акції можна звертатись:

• до Організатора Акції на електронну адресу: https://shafa.kayako.com/conversation/new

• до Логістичного партнера Акції щодо доставки товару: контактний центр Нової Пошти 098-4-500-609 або 050-4-500-609

Вибрати файли або перетягніть файли
Це допомогло?
Так
Ні
  1. Марія

  2. Опубліковано
  3. Оновлено

Коментарі