Розпочати розмову

Основний рахунок

У всіх користувачів є особистий рахунок, що відображає суму перерахованих користувачем коштів як передоплату за послуги Shafa. Рахунок відображається в особистому кабінеті Облікового запису користувача в розділі "Мої речі", у верхньому правому куті.


За допомогою рахунку на Шафі ви зможете оплачувати рекламні послуги, що надаються на shafa.ua, по платному просуванню товарів (“ТОП-оголошення”, “VIP-оголошення”, “Підняття оголошень”).Також за допомогою використання основного рахунку ви оплачуєте послугу доступу до онлайн-сервісу shafa.ua (далі – «Користування Шафою») у розмірі % від вартості проданого на Шафі товару шляхом списання грошових коштів, внесених вами на основний рахунок в якості Гарантійного платежу.

Для оплати реклами необхідно скористатися кнопкою "Рекламувати" на картку товару або перейти в картку товару, для якого ви хочете замовити одну з вищезгаданих послуг просування. Вибравши відповідну послугу просування, натисніть "Оплатити" на рахунку. Після оплати ви зможете побачити оновлений залишок на вашому рахунку.


Оплата за користування Шафою буде списана автоматично після того, як ви позначите річ проданою та оберете конкретного покупця. Оплата % користування Шафою буде порахована від ціни, яка вказана в оголошенні.

Як поповнити рахунок?

Для того, щоб поповнити рахунок, вам необхідно перейти в особистий кабінет до розділу “Мої речі” та скористатися відповідною кнопкою “Поповнити”.
 

Як повернути кошти з рахунку?

Ви можете повернути кошти зі свого рахунку, написавши у відділ турботи про користувачів.

Якщо з дати поповнення пройшло не більше  3 місяців , повернення відбувається на карту, з якої було поповнення, то вам достатньо просто написати нам.
Якщо сума повернення понад 5000 грн, ви поповнювали рахунок через термінал або вже минуло 3 місяці, то  вам необхідно написати заяву на повернення грошей з рахунку та надіслати її оригінал нам. Шаблон заяви та адресу доставки потрібно запросити у спеціаліста Відділу турботи про користувачів. Послуги пошти сплачує відправник.

Надання оригіналу заяви на повернення коштів є обов'язковою умовою


Важливо! Перед надсиланням оригіналу заяви рекомендуємо погодити його з фахівцем відділу турботи.

Повернення здійснюється протягом 14 робочих днів з моменту отримання всіх необхідних даних та всіх документів від користувача.

Ця процедура також застосовується у випадках подвійного списання грошей під час замовлення рекламних послуг або поповнення рахунку на "Шафі".

Важливо! У разі блокування та видалення профілю через шахрайство, кошти, оплачені як поповнення рахунку на Шафі, не повертаються!

Вибрати файли або перетягніть файли
Це допомогло?
Так
Ні
  1. Марія

  2. Опубліковано
  3. Оновлено

Коментарі