Розпочати розмову

Програма лояльності «Я приймаю замовлення» - Архів

(далі за текстом «Програма лояльності»/ «Програма»)


Ця Програма лояльності проводиться в рамках Бонусної програми на Shafa.ua (https://shafa.ua/page/bonusnye-programmy) з метою підтримання інтересу до Shafa.ua Користувачів (продавців), які отримують Послугу доступу до програмної продукції у вигляді онлайн-сервісу Shafa.ua та заохочення  їх й надалі користуватись онлайн-сервісом Shafa.ua. 


Дана Програма лояльності починає свою дію з «15» березня 2022 року і діє до «29» березня 2022 року (далі - «Період дії Програми лояльності»), проте Адміністрація онлайн-сервісу Shafa.ua залишає за собою право вносити зміни в правила цієї Програми, в тому числі змінювати період дії Програми.


За умовами цієї Програми лояльності всі учасники, які активують в налаштуваннях свого Магазину (Магазині Користувача) опцію “Я приймаю замовлення” отримають 201 Бонус на свій Бонусний рахунок і зможуть використати їх з метою зменшення  вартості рекламних послуг просування своїх Оголошень на Shafa.ua та/або Послуги доступу до онлайн сервісу Shafa.ua.  1 Бонус дорівнює 1 гривні.


  1. Хто може взяти участь в програмі?

Всі повнолітні, дієздатні особи, які:

1) є зареєстрованими Користувачами Shafa.ua або зареєструються на Shafa.ua в період дії цієї Програми лояльності;

2) активують в налаштуваннях свого Магазину (Магазині Користувача) опцію “Я приймаю замовлення”. 


  1. Як програма працює? 

За замовчуванням опція “Я приймаю замовлення” в Магазині Користувача буде вимкнена. У разі, якщо Користувач (продавець) онлайн-сервісу Shafa.ua починаючи з 24.02.2022 року вже приймає замовлення від Користувачів або має намір приймати протягом строку дії цієї Програми, для отримання Бонусів за цією Програмою лояльності Користувачеві необхідно активувати в налаштуваннях Магазину Користувача опцію “Я приймаю замовлення”. Після активації даної опції протягом 72 годин  Користувачеві буде нараховано 201 Бонус на його Бонусний рахунок на Shafa.ua. 

Адміністрація Shafa.ua залишає за собою право перевіряти Користувачів на предмет прийняття замовлень та їх виконання, а також анулювати нараховані в межах дії цієї Програми лояльності Бонусів у разі не прийняття та/або умисного невиконання замовлень отриманих від покупців після активації опції “Я приймаю замовлення”.


  1. Як скористатися бонусами?

Скористатися Бонусами можна тільки після їх нарахування на Бонусний рахунок.

Важливо! Бонуси можуть бути використані для зменшення вартості рекламних послуг просування своїх Оголошень на Shafa.ua (ТОП або VIP-оголошення, Підняття оголошень на Shafa.ua) та/або Послуги доступу до онлайн сервісу Shafa.ua.

За умови, що на Вашому Бонусному рахунку наявні Бонуси, у розмірі достатньому для оплати за послугу, після її надання  вартість у розмірі 1 гривня буде сплачена з Балансу, а залишок суми, що залишилось сплатити за послугу, буде списано з Вашого Бонусного 

Вибрати файли або перетягніть файли
Це допомогло?
Так
Ні
  1. Марія

  2. Опубліковано
  3. Оновлено

Коментарі

  1. Ruslana Holyaka

    Обдурили. Бонуси так і не нарахували в мій акаунт.