Розпочати розмову

Правила продажу косметики

Що у нас розміщують

Шафа - сайт та застосунок з продажу речей і аксесуарів. Це можуть бути речі в неновому стані або нові - щось, що вам не підійшло (замовлення з іноземних сайтів, подарунки й тд).

Як можна продати косметику і парфумерію

Ви цілком можете розмістити свою косметику або парфумерію. Однак & nbsp; зверніть увагу, що при розміщенні косметики та парфумерії від таких компаній, як  Avon, Faberlic, Oriflame, Mary Kay, Yves Rocher, ТМ Dr.Ceuracle і їм подібних, вам необхідно буде за запитом надати підтвердження про придбання продукції вищевказаних компаній. У разі ненадання такого підтвердження, ваші оголошення будуть видалені.

Не потрібно в описі будь-якого продукту писати про повний асортимент компанії.

Оригінальні фото потрібні обов'язково

Також обов'язково викладати оригінальне фото товару, що продається, зробленого особисто. Головна фотографія може бути з сайту магазину (не забудьте про правило, яке забороняє посилання на фотографії), але мінімум 1 фото повинно бути зроблено вами.

На одній сторінці тільки одна позиція

Також, як і в інших розділах, в косметиці й парфумерії діє правило - на сторінці товару не можна розміщувати декілька позицій, включаючи асортимент квітів. Виняток - набори, що продаються разом.

Вибрати файли або перетягніть файли
Це допомогло?
Так
Ні
  1. Ксенія🪄

  2. Опубліковано
  3. Оновлено

Коментарі