Розпочати розмову

Програма лояльності «Приєднуйся до Shafa» - Архів

Розміщено на сайті зі змінами від 09.08.2021 об 11:00

(далі за текстом «Програма лояльності»/ «Програма»)

 

Ця Програма лояльності проводиться в рамках Бонусної програми на Shafa.ua (https://shafa.ua/page/bonusnye-programmy) з метою залучення нових користувачів на сайт https://shafa.ua і підтримання інтересу існуючих користувачів до Сервісів Shafa.

 

Дана Програма лояльності діє з «10»травня 2021 до «31» грудня 2022 року (далі - «Період дії Програми лояльності»), проте Шафа залишає за собою право вносити зміни в правила цієї Програми, в тому числі змінювати період дії Програми.

 

Згідно цієї Програми лояльності, за умови виконання її умов належним чином, учасники мають право отримати Бонуси у розмірі 100 або 250 Бонусів на свій Бонусний рахунок на https://shafa.ua/ і зможуть використати їх з метою зниження вартості рекламних послуг (https://shafa.ua/uk/page/kak-prodvinut-svoe-obyavlenie), що допомагають просувати свої Оголошення на Shafa.ua. 

 

Для отримання 250 Бонусів на свій Бонусний рахунок на https://shafa.ua/ необхідно: 

1. у період з «10» травня 2021 року по «31» грудня 2022 року залишити заявку на реєстрацію за посиланням https://shafa.promo/seller_inst або shafa.promo/seller_internet; 

2. отримати реферальне посилання для реєстрації на Shafa.ua, 

3. перейти за реферальним посиланням та здійснити успішну реєстрацію на https://shafa.ua/;

4. додати мінімум 1 (один) товар, що успішно пройде реєстрацію та буде доступний для придбання на  https://shafa.ua/.

 

Для отримання 100 Бонусів на свій Бонусний рахунок на https://shafa.ua/ необхідно: 

1. у період з «09» серпня 2021 року по «31» грудня 2022 року перейти за реферальним посиланням, залишеним в рекламній інтеграції ТМ «Shafa»;

2. здійснити успішну реєстрацію на https://shafa.ua/, перейшовши за реферальним посиланням, отриманим згідно п. 1;

3.  додати мінімум 1 (один) товар, що успішно пройде реєстрацію та буде доступний для придбання на  https://shafa.ua/.

 

1 Бонус дорівнює 1 гривні.

 

Хто може взяти участь в програмі?

Всі повнолітні, дієздатні особи, які:

1) зареєструються на Shafa.ua в період дії цієї Програми лояльності, перейшовши за реферальним посиланням;

2) додали мінімум 1 товар на Shafa.ua, який успішно пройшов модерацію та буде опублікований і доступний для перегляду і замовлення Користувачами Shafa.ua.

 

Як програма працює? 

Учасникам Програми потрібно перейти за унікальним посиланням (реферальним посиланням) для підтвердження його ідентифікації як нового Користувача онлайн-сервісу Shafa.ua. Після успішної реєстрації на Shafa.ua та додавання новим Користувачем хоча б одного товару, що пройшов успішну модерацію, Користувачеві протягом 1 дня нараховуються Бонуси на його Бонусний рахунок на Shafa.ua. 

 

Як скористатися бонусами?

Скористатися Бонусами можна тільки після їх нарахування на Бонусний рахунок.

Важливо! Бонуси можуть бути використані тільки для зменшення вартості рекламних послуг ТОП або VIP-оголошення, Підняття оголошень в каталозі на Shafa.ua.

 

Бонус не є засобом платежу, не може бути отримано в грошовому еквіваленті, не є товаром / послугою / майном, в тому числі нематеріальними активами, і не може продаватися за оплату іншим Учасниками цієї Програми лояльності або іншим чином передаватися третім особам.

Нараховані Бонуси можуть бути використані протягом 3 (трьох) місяців з дня їх нарахування відповідно до Офіційних правил участі в «Бонусній програмі» https://docs.google.com/document/d/11sUPKai13l00mqksghbGo-j5hzsPPDfHAOxZC2rvHHM/edit#.

Невикористані учасником Програми протягом 3 (трьох) місяців з дня їх нарахування Бонуси анулюються.

 

Учасники цієї Програми зобов'язуються виконувати положення Договору-оферти про надання послуг https://shafa.ua/terms-of-service, Політики конфіденційності https://shafa.ua/privacy-policy і Офіційних правил Бонусної програми на Shafa.ua https://shafa.ua/page/bonusnye-programmy.

Вибрати файли або перетягніть файли
Це допомогло?
Так
Ні
  1. Марія

  2. Опубліковано
  3. Оновлено

Коментарі