Розпочати розмову

Що таке модерація? Часті питання

Після того, як ви додали оголошення про продаж, воно потрапляє на розгляд до модераторів, які перевіряють його відповідність правилам.

Як часто модеруються товари? 

Товари модеруються кожен день без вихідних і перерв з 6 до 24 годин. І якщо вам здається, що вони довго перебувають на модерації, то потрібно трохи почекати :) Щоб прискорити процес модерації, прочитайте вимоги до оголошень. Адже відхилення товару займає більше часу, ніж його розміщення в каталозі. 

Чому мої товари не показуються в каталозі на сайті, але є в моєму профілі?

Це означає, що товари очікують підтвердження модератора. У картці товару зліва під фотографіями є статус товару: на модерації / в наявності / зарезервований / проданий.

Чому мої товари зникли / відхилені модератором?

При відхиленні товарів модератором автоматично відправляється лист із зазначенням причини відхилення товару. Перевірте пошту і прочитайте вимоги до оголошень

Зверніть увагу, що якщо ваша річ відхилена модератором з причини підробки відомих брендів, тому числі ліцензії, фахівець відділу турботи Шафи може запитати вас надати підтвердження оригінальності речі. Підтвердженням є надання копії чека, електронної квитанції або фото речі з цінником.

Мій товар несправедливо відхилили

Якщо ви вважаєте, що ваш товар був відхилений несправедливо, дайте відповідь на лист-повідомлення. Не змінюйте текст листа, в якому є номер видаленого оголошення.
Наприклад, ваш товар відхилили через відсутність фото, зроблених вами. Якщо це фото ваші та ви можете це довести - сміливо пишіть, ми перевіримо і відновимо оголошення.
Якщо ви пишете з даного приводу, це означає, що ви уважно прочитали правила і ваш товар їх точно не порушує. Аргументи "а чому йому можна, а мені ні" не розглядаються =)


Опубліковано 22.03.2024

Вибрати файли або перетягніть файли
Це допомогло?
Так
Ні
  1. Євгенія💛

  2. Опубліковано
  3. Оновлено

Коментарі