Розпочати розмову

Що таке модерація? Часті питання - Архів

Після того, як ви додали оголошення про продаж, воно потрапляє на розгляд до модераторів, які перевіряють його відповідність правилам.

Як часто модеруються товари? 

Товари модеруються кожен день без вихідних і перерв з 6 до 24 годин. І якщо вам здається, що вони довго перебувають на модерації, то потрібно трохи почекати :) Щоб прискорити процес модерації, прочитайте вимоги до оголошень. Адже відхилення товару займає більше часу, ніж його розміщення в каталозі. 

Чому мої товари не показуються в каталозі на сайті, але є в моєму профілі?

Це означає, що товари очікують підтвердження модератора. У картці товару зліва під фотографіями є статус товару: на модерації / в наявності / зарезервований / проданий.

Чому мої товари зникли / відхилені модератором?

При відхиленні товарів модератором автоматично відправляється лист із зазначенням причини відхилення товару. Перевірте пошту і прочитайте вимоги до оголошень

Зверніть увагу, що якщо ваша річ відхилена модератором з причини підробки відомих брендів, тому числі ліцензії, фахівець відділу турботи Шафи може запитати вас надати підтвердження оригінальності речі. Підтвердженням є надання копії чека, електронної квитанції або фото речі з цінником.

Мій товар несправедливо відхилили

Якщо ви вважаєте, що ваш товар був відхилений несправедливо, дайте відповідь на лист-повідомлення. Не змінюйте текст листа, в якому є номер видаленого оголошення.
Наприклад, ваш товар відхилили через відсутність фото, зроблених вами. Якщо це фото ваші та ви можете це довести - сміливо пишіть, ми перевіримо і відновимо оголошення.
Якщо ви пишете з даного приводу, це означає, що ви уважно прочитали правила і ваш товар їх точно не порушує. Аргументи "а чому йому можна, а мені ні" не розглядаються =)


Опубліковано 22.03.2024

Вибрати файли або перетягніть файли
Це допомогло?
Так
Ні
  1. Євгенія⭐️

  2. Опубліковано
  3. Оновлено

Коментарі