Розпочати розмову

Блокування, деактивація та видалення профілю

Ми дуже хочемо, щоб на Шафі панувала дружня та комфортна для всіх користувачів атмосфера і  щоб її підтримувати та врегульовувати спірні питання, нами було впроваджено правила Шафи :-)
Якщо є правила, то можуть бути  ті, хто їх не дотримується)Тож розберімось, як і за що ми можемо заблокувати, деактивувати і навіть видалити профіль на Шафі.


Що таке деактивація? У цьому випадку, всі ваші товари будуть недоступні, доки профіль не буде активовано знову. Але ви успішно можете продовжувати спілкуватися з іншими користувачами та купувати на Шафі.

Деактивуємо за :

- Непозначені продажі до моменту, коли продавець їх відмітить. Та потрібно врахувати, що деактивація назавжди відбудеться після 10-ти випадків з невідміченими продажами. Це означає, що на 10-й раз, коли продавець відмітить всі необхідні товари проданими, ми не зможемо його вже активувати.

- Якщо продавець ухиляється або сплачує не повністю % за послуги користування Шафою.

- Продавець не приймає повернення нових товарів та товарів, в яких вказано, що є можливість повернення. У такому випадку ми деактивуємо профіль продавця до вирішення питання з покупцем, а у випадку отримання повторного аналогічного звернення від покупців, ми будемо змушені деактивувати такого продавця назавжди.

- Якщо товар не відповідає опису (розмір, стан, колір, бренд, не вказані в описі дефекти для речей, які були у вжитку та інше), ми деактивуємо профіль продавця до вирішення питання з покупцем, а у випадку отримання повторного аналогічного звернення від покупців, ми будемо змушені деактивувати такого продавця назавжди.

- Профіль буде деактивовано назавжди, якщо продавець не відповідає на повідомлення в чаті від покупців. 

- Також деактивація профілю чекає на продавців, які часто порушують правила розміщення оголошень на Шафі.  Перша деактивація відбудеться на  4 раз після підтвердженого порушення правил. Активувати профіль такого порушника ми зможемо тільки після того, як він відредагує своє оголошення і воно буде відповідати повною мірою правилам розміщення товарів. Якщо нам вдасться зафіксувати аж 6-те подібне порушення, нам доведеться деактивувати такого продавця назавжди.

- Деактивація профілю відбувається й тоді, коли на основному рахунку (не бонусний) мінусовий показник.
Наприклад, -10 грн. Якщо у продавця відʼємний баланс на 1 число кожного місяця, він буде деактивований до моменту поповнення рахунку.
Важливо, якщо користувач вийде в мінус 31 числа, то в нього не буде на поповнення 48 годин. Продавець має поповнити основний рахунок в цей же день, інакше 1 числа буде деактивований. Для всіх інших дат діє деактивація через 48 годин. Уявімо, що сьогодні 10 число, ви позначили продаж  і рахунок став від'ємним. В такому випадку Шафа дає користувачу 48 годин на поповнення рахунку. Якщо поповнення не відбулося, то ми деактивуємо такого користувача.

Що таке блокування ? У цьому випадку користувачеві доступні лише повідомлення. Зверніть увагу, що розпочати нову розмову заблокований користувач не може. Можливо тільки продовжити будь-яке листування. Будь-який користувач може продовжити листування із заблокованим, але не може написати йому нове повідомлення. У заблокованого користувача всі товари у профілі недоступні. Вони не видаляються і будуть активні після зняття блокування профілю.

Блокуємо за :

- Систематичне порушення правил сайту або на період, доки користувач вирішує питання з порушенням правил сайту. Таке блокування може бути необмежене в часі.

- СПАМ-розсилки також передбачають блокування профілю від 1 дня до 7 днів з можливим подальших видаленням профілю. Є виключенням, коли ми можемо відразу видалити профіль. Це стосується повідомлень, які містять нецензурну лексику та можуть бути небезпечними для інших користувачів.

- Якщо повідомлення не масові, але ми помітили неприйнятний  для Шафи стиль спілкування між користувачами, то в такому випадку  ми попередимо користувача, який обрав такий стиль спілкування, а наступного разу ми змушені будемо заблокувати його назавжди.


Видалення профілю:

- Видаляємо профіль у випадку, коли за користувачем було помічено та підтверджено шахрайські дії.

- Видаляємо профіль за масові СПАМ-розсилки.

- Профіль може бути видалений і за систематичні порушення правил сайту.

- Видаляємо також дублі профілів, які заборонено створювати на сайті, але перед цим ми обов'язково дамо вам можливість обрати той профіль, який ви забажаєте залишити на Шафі для подальших покупом та продажів.

Любі користувачі, ми впевнені, що вас не зачепить жоден із вищеописаних процесів і у вас будуть вдалі продажі, приємні покупки і тепле спілкування з іншими користувачами :-)
 Пам'ятайте, ми завжди поруч і готові протягнути руку допомоги, відповівши на ваші листи, які можете надсилати на пошту.

Вибрати файли або перетягніть файли
Це допомогло?
Так
Ні
  1. Марія

  2. Опубліковано
  3. Оновлено

Коментарі