Розпочати розмову

Як купити річ, яка сподобалась

Що потрібно зробити, щоб купити річ?

Якщо ви знайшли цікаву річ, сміливо тисніть на кнопку Купити. Також не соромтеся уточнювати у продавця деталі (параметри в сантиметрах, стан речі, матеріал та інше). Для цього поставте запитання продавцеві в спеціальному полі під описом речі.


Про що потрібно запитати продавця до покупки?

1. Запитуйте про дефекти.
2. Дізнавайтеся додаткові виміри. Спеціально для вас ми докладно написали про те, як обрати розмір і правильно робити заміри. 

3. Просіть більш якісні фото, якщо ви не можете розглянути товар. Фото продавець може відправити вам прямо в листуванні по речі.
4. Домовляйтеся про те, хто буде оплачувати доставки, якщо товар не підійде.
5. Обумовлюйте умови й терміни доставки.
Важливо! Якщо ви хочете, щоб продавець відправив вам товар з післяплатою по Укрпошті, обов'язково просить його при відправці зробити опис посилки. В іншому випадку співробітники Укрпошти не дадуть вам можливість попередньо оглянути товар без оплати.
6. Домовляйтеся про спосіб оплати. Якщо у продавця немає відгуків, запропонуйте післяплату або часткову передоплату, яка покриває витрати на доставку.

Як перевірити надійність продавця

Купівля в інтернеті завжди несе в собі певний ризик. Як максимально убезпечити себе в подібних угодах? Тут ми розповіли про те, як перевірити надійність продавця

Що робити, якщо річ не відповідає заявленій?

Іноді буває, що куплена вами річ не відповідає тій, що була заявлена на сайті. Що робити в цьому випадку?

1) Направте продавцеві претензію в повідомленні протягом 2-х днів з моменту отримання товару. 

Таким чином ви підтвердите факт того, що виникла спірна ситуація. Найкраще робити це в тому ж листуванні, в якому була покупка.

2) Чітко повідомте продавця, що він надав невірні відомості.

Це дуже важливо. Ми вважаємо великим порушенням з боку продавця, якщо він надав  неправильні дані. Йдеться про невірні виміри або про те, що річ повністю не відповідає фотографіям.

3) Зверніться зі зверненням до  відділу піклування про користувачів Шафи

Якщо продавець відмовляється розв'язувати проблему, ви можете відправити на нього звернення. Зробити це можна в профілі кожного користувача або в картці купленого товару. Ми вивчимо вашу ситуацію і зв'яжемося з продавцем, щоб максимально допомогти розв'язати проблему.
Наполегливо рекомендуємо постаратися розв'язувати питання полюбовно і вдаватися до допомоги відділу турботи Шафи, якщо конфлікт не можна розв'язати мирним шляхом. 


Наостанок

Формально Шафа не несе відповідальності за вчинені користувачами угоди. Однак ми зацікавлені в високому рівні довіри між продавцями й покупцями. Тому ми будемо намагатися допомогти вирішити всі спірні ситуації 💖

Вибрати файли або перетягніть файли
Це допомогло?
Так
Ні
  1. Марія

  2. Опубліковано
  3. Оновлено

Коментарі